HAKKIMIZDA

Dudomi, 2022 yılında satış kanallarında yerini alan Türkiye’nin en genç ve en havalı noodle markası. Özellikle genç noodle severlerin beklentisine uygun olarak birbirinden iddialı ve lezzetli 6 farklı sos seçeneğiyle üretildi. Genç oluşumuza bakmayın, gücümüzü 1920 yılında kurulan ve bugün ülkemizin en büyük un üreticilerinden biri olan Eriş’ten alıyoruz.

Lezzet konusundaki iddiamız sadece damağa hoş gelen tatlar sunmaktan ibaret değildir. Dudomi olarak bütün üretim sürecimiz Helal Gıda ve Güvenilir Gıda kriterleriyle bir bütün halinde yönetilir. Bu sebeple hiçbir Dudomi ürününde koruyucu, renklendirici ve MSG (Monosodyum Glutamat) yani Çin Tuzu gibi katkılar bulunmamaktadır. Tüm Dudomi ürün ailesi BRCGS Food Safety ve GİMDES Helal Gıda Sertifikalarıyla birlikte pazara sunulmaktadır.

Kurumsalında, ambalajlarında ve soslarında, instant noodle’ın doğduğu coğrafya olan Uzakdoğu esintilerini hissetseniz de Dudomi tam anlamıyla yerli üretim bir Türkiye markasıdır. Dudomi, Anadolu’nun geleneksel erişte tadını; Domatesli, Körili, Soğanlı, Sebzeli, Tavuk Çeşnili ve Dana Eti Çeşnili soslarıyla bir araya getirerek yediden yetmişe herkesi buluşturan ortak bir damak tadı sunmaktadır.

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMLERİ POLİTİKASI



Eriş olarak, helal, kaliteli, güvenli ve aslına uygun ürün üretmeyi, müşterilerimizin sağlığını korumayı, iş sağlığı ve güveliği gerekliliklerini yerine getirmeyi, çevreye minimum zarar veren üretim metotlarını kullanmayı ve her zaman %100 müşteri memnuniyeti prensibini temel ilkeler olarak benimsemiştir.

Bu ilkeler doğrultusunda; eğitimli ve profesyonel kadrosuyla yenilikçi, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, müşteri isteklerine özen göstererek, aslını bozmadan, doğal kaynakların tüketimini ve atıkları azaltarak, daha ekonomik, tüm yasa ve mevzuatlara uygun, hijyenik ortamlarda, helal, kaliteli, aslına uygun ve güvenli ürünler üretip müşterilerimize sunmayı ve çevreciliğiyle dünyanın örnek işletmeleri arasında yer almayı kendisine amaç edinmiştir.

Bu amaca ulaşmak için; takım ruhu ile çalışan tüm çalışanlarımızı bu doğrultuda yönlendirmek, tedarikçilerimizin hizmet kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyetine yönelik uygulamalarda açık iletişim kanalları oluşturmak, sosyal sorumluluk standartlarını benimsemek ve sürekli iyileştirme anlayışı doğrultusunda, sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla ‘‘İş sağlığına ve güvenliğine’’ önem vermeyi ‘‘Çevreciliği’’ “Helal, Kaliteli ve Güvenli Gıdaya ” ulaşmayı iş ilkesi ve yaşam felsefesi olarak kabul etmiştir.